Yritys

 

Autosilta / Jagro Oy oli yksi Suomen suurimmista ja vakavaraisimmista vaihtoautoihin keskittyvistä yrityksistä. Pohjoismaiden suurimmassa yksittäisessä vaihtoautojen myyntipisteestämme oli noin 500 kappaleen ajoneuvo varasto. Kamux Finland Oy osti varastomme ja liiketoimintamme 09.01.2020. Autosilta jatkaa toimintaa lähinnä tukkuostajana muille autoliikkeille.

 

Tehokkaan ostotoimintamme ansiosta tarjoamme ajoneuvoja todella edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan. Kaupanteon yhteydessä on mahdollista kauttamme saada joustavat ja edulliset, rahoitus- sekä vakuutusehdot.

Asiakaslähtöinen palvelumme takaa kaupankäynnin olevan helppoa, nopeaa ja vaivatonta.
Myös luotettavuus, joustavuus ja edullisuus ovat avainsanoja onnistuneille autokaupoille kanssamme.

Budjetoitu myyntitavoitteemme vuodelle 2019 oli 35 miljoonaa euroa ja kappalemääräinen tavoitteemme oli 4.000 vaihtoautoa.

Tavoitteemme oli myöskin ostaa Ruotsista laadukkaita vaihtoautoja 1000 kappaletta vuonna 2019.

Jagro Oy kuuluu jatkuvasti vuosittain korkeimpaan AAA-luottoluokkaan ja on saanut korkeimman Suomen Vahvimmat Platina- sertifikaatin vuodesta 2008 alkaen. Perheomisteinen yrityksemme on perustettu 1993.

Sijaitsemme Espoossa Niittykummun kaupunginosassa osoitteessa Olarinluoma 7, 02200 Espoo.

Meidän suurin tavoitteemme on tyytyväinen asiakas. Mukavaa ja mutkatonta autokauppaa. Tervetuloa hyville autokaupoille !

 

0400 459 592