Jaa ilmoitus

Yritys

 

Autosilta / Jagro Oy on yksi Suomen suurimmista ja vakavaraisimmista vaihtoautoihin keskittyvistä yrityksistä. Pohjoismaiden suurimmasta yksittäisestä vaihtoautojen myyntipisteestämme ja jatkuvasti vaihtuvasta noin 800 kappaleen varastostamme, löytyy varmasti jokaiselle sopiva ajoneuvo.

 

Tehokkaan ostotoimintamme ansiosta tarjoamme ajoneuvoja todella edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan. Kaupanteon yhteydessä on mahdollista kauttamme saada joustavat ja edulliset, rahoitus- sekä vakuutusehdot.

Asiakaslähtöinen palvelumme takaa kaupankäynnin olevan helppoa, nopeaa ja vaivatonta.
Myös luotettavuus, joustavuus ja edullisuus ovat avainsanoja onnistuneille autokaupoille kanssamme.

Budjetoitu myyntitavoitteemme vuodelle 2018 on 35 miljoonaa euroa ja kappalemääräinen tavoitteemme on 4.000 vaihtoautoa.

Tavoitteemme on myöskin ostaa Ruotsista laadukkaita vaihtoautoja 1000 kappaletta vuonna 2018.

Jagro Oy kuuluu jatkuvasti vuosittain korkeimpaan AAA-luottoluokkaan ja on saanut korkeimman Suomen Vahvimmat Platina- sertifikaatin vuodesta 2008 alkaen. Perheomisteinen yrityksemme on perustettu 1993.

Sijaitsemme Espoon Juvanmalmilla aivan kehä kolmosen vieressä, helppojen liikenneyhteyksien varrella.

Meidän suurin tavoitteemme on tyytyväinen asiakas. Mukavaa ja mutkatonta autokauppaa. Tervetuloa hyville autokaupoille !

 

Operaattorit veloittavat 010-alkuisiin numeroihin soittamisesta kotimaan lankaverkosta 8,35snt/puhelu + 6,00snt/min, kotimaan matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,18 snt/min. (sis alv 24%).

010 323 3430